Ett nytt hem för MCA!

MCA:s nya lokal och DKC

Inget har riktigt varit sig likt detta år, så även vårt projekt DKC. Vårt nuvarande hyreskontrakt med kommunen angående vår uppsättning på Kyrkvägen i Mullsjö, har sagts upp. Vi kommer därför flytta verksamheten till en annan lokal, vilket kommer ändra det utbud vi kan erbjuda. Med det sagt, så tror vi ändå att vi kommer kunna erbjuda bra förutsättningar för att kunna utöva e-sport.

Datorer.jpg

Nästa steg

Föreningen har flyttat det mesta från Kyrkvägen till den nya lokalen. Saker som måste fixas är främst Internet förbindelse och tillstånd från kommunen att få bedriva vår verksamhet i den nya lokalen. I övrigt är det iordningställande av möbler, datorer, tillbehör mm. som måste till för att lokalen ska kännas som MCA:s. Vi har också fört samtal med fritidsgården i Mullsjö för ett tätare samarbete. Mer runt detta kommer längre fram.

Packa+ned.jpg

När öppnar det?

I dagsläget är det svårt att säga när vi kommer kunna öppna i Mullsjö. Förhoppningsvis under september men det kan dröja till oktober. Tills dess så är ni jättevälkomna att besöka vår e-sport arena i Habo.