LAN-entusiaster, det är dags igen!

Datum: 25-27 Oktober

Tid: Fredag 18:00 till Söndag 13:00

Plats: Gunnarsboskolans matsal i Mullsjö

Kostnad: 200:- + serviceavgift

Enligt traditionen är det åter igen dags att samlas i Gunnarsboskolans matsal under höstlovet! Vi hävdar att det är Sveriges mysigaste LAN! Det är också utan tvekan Sveriges snabbast uppsatta LAN. 2 timmar tar det att omvandla skolmatsalen till en LAN-lokal. Som vanligt tveka inte att ta med era vänner och familjemedlemmar som delar vår passion för spel och LAN – ju fler, desto roligare!


saker planerade för detta LAN:

Turneringar och Priser: Ta chansen att visa din skicklighet i CS:GO, Quake Champions och Super Smash Bros Ultimate och kämpa om grymma priser och ära.

Kiosk: För att hålla energin uppe kommer vi att ha lättare servering med en mängd snacks och lämpliga drycker under hela eventet. Inga bekymmer om att bli hungrig!

Damion Kraza Envall: Artisten, konstnären, skaparen, är tillbaka! Han kommer till LAN-et med sin 3D skrivarutrustning för att visa sitt enastående arbete. Är du nyfiken på 3D skrivare och skapande ta chansen att träffa en av Sveriges främsta inom fältet! Missa inte detta tillfälle. PS Han har med sig en överraskning!


Förbättrad entréprocess med nytt biljettsystem på vårt LAN!

Som förening strävar vi alltid efter att förbättra upplevelsen för våra deltagare, och därför arbetar vi just nu med att införa ett nytt biljettsystem inför vårt kommande LAN. Detta nya system kommer att göra entréprocessen både enklare och snabbare, men på grund av arbetet med implementeringen har vi ännu inte kunnat öppna anmälan till eventet.

Vi uppskattar ert tålamod och förstår att ni vill få er anmälan klar så snart som möjligt. Vi arbetar för fullt och kommer att meddela er så snart vi kan öppna anmälningsprocessen. Håll utkik efter mer information!

Vi i MCA-CREW längtar efter att få återse alla veteraner, gamla vänner och bekanta – och förhoppningsvis även få chansen att lära känna några nya ansikten. Vi ser fram emot en episk helg tillsammans där vi kan skapa nya minnen.

Vi ses på LAN! Och kom ihåg: LAN – IT’S GOOD FOR YOU!