In i det nya året

Nu när vi har lämnat det konstiga året 2020, jag menar som i inga LAN konstiga, så är det dags att blicka framåt och hoppas på att 2021 kommer ge oss möjlighet att kunna arrangera igen. Närmast för föreningen gäller att uppmuntra nuvarande medlemmar att förnya medlemskapet för 2021. Viktigt för att kunna få bidrag som stöttar oss i vår verksamhet. När det gäller medlemskap så kan jag informera att vi lyckades bli 164st under 2020. Det är en ökning med nästan 100st från året 2019 då vi var 66st. Ett nytt rekord för föreningen.

En bidragande orsak har varit projektet DKC som nu är officiellt avslutat i och med att Rickard Ivehag, som har varit projektledare, har avslutat sin anställning inom ramen för projektet. Men han kanske dyker upp i någon annan form, man vet aldrig. Projektet får ses som lyckat under dom rådande omständigheterna trots allt.

Som förening, ser vi fram emot att få igång vår verksamhet i vår nya klubblokal i Mullsjö. Där vi kommer vara i åtminstone 2 år. Vi välkomnar ett besök när det väl är i ordning och omständigheterna tillåter att man träffas.

Avslutningsvis vill jag tacka åt föreningens vägar alla som har besökt våra DKC, stöttat och på olika sätt hejat på trots pandemin. Jag hoppas innerligt att hela den här erfarenheten har stärkt oss och inte knäckt men fram för allt hoppas jag på LAN! Och kom ihåg alltid: LAN! -IT’S GOOD FOR YOU!

ordf.

Dejan Nedic