Ordförande talar inför årsmöte

Som förening hoppades vi att dom lite mer positiva omständigheterna 2021 skulle tillåtit oss att ha en mer återkommande verksamhet som skulle ha påmint om hur det var innan pandemitiden. DKC, LAN och aktiviteter i vår klubblokal hägrar och känns avlägsna numera. Som minnen från en större och mer positiv och aktiv tid i föreningens historia.

Men inget hände. Vi sjönk ihop. Så nu när vi närmar oss ett årsmöte så ska jag som avgående ordförande i MCA bjuda på lite historia genom tiderna som ett försök att tagga och ladda inför mötet där jag hoppas verkligen att en Mullsjöbo eller någon som har en stark anknytning till bygden kan och vill ta över. Jag vill och hoppas på en nytändning i föreningen.   

Avslutningsvis, för den här gången, vill jag tacka åt föreningens och mina vägnar alla som fortsätter stötta oss och vår verksamhet idag men även fortsättningsvis. Vi kommer komma stärkta ur det här jag garanterar det! För att jag vet! Andra kan intyga… Och kom alltid ihåg: LAN! -IT`S GOOD FOR YOU!

Ordf.

//Dejan “La-Z-boy” Nedic